Uusi blogi!

8 heinäkuun, 2008 at 5:49 pm 2 kommenttia

Nuga ui.Kyllästyin Vuodatukseen ainaisine temppuiluineen, joten vaihdoin blogin WordPressiin. Toivottavasti tämä nyt on sitten vähän parempi. Ulkoasu ainakin näyttää mun silmään nyt tosi kivalta! Meidän nettisivut on myös nyt tauolla ainakin varmaankin kesän loppuun saakka, katsotaan sitten riittäisikö innostusta päivittelyyn. Tähän blogiin koitankin nyt sitten kirjoitella entistä ahkerammin, saas nähdä miten onnistun tässä aikeessa!

Me ollaankin Nugan kanssa vietelty ihan kesälomaa treeneistä ja kaikesta, mitä nyt kotona vähän tokoiltu ja jälkeä ajettu. Kaikkea kesäistä on tehty, metsälenkkeilty, uitu, mökkeilty sun muuta. Ja ihan tosiaan Nuga, metsän prinsessa.Nugakin on oppinut tykkäämään uimisesta! Se hakee jo lelua vedestä ja hyppää laiturilta kuin vanha tekijä, ainakin pienen houkuttelun jälkeen. Sää on tosin ollut vähän kurja, mutta tänään oli melkein jo hellelukemat, vaikka inhat hyttyset sitten lämpimän päivän jälkeen iskivätkin tuossa illemmalla kimppuumme kuin parvi verenhimoisia piraijoja.

Ensi viikkohan vietetäänkin sitten leirielämää Lapualla, Kennelliiton Suurleirillä. Laskeskelin että matkaa kertyy meiltä Lapualle ja takaisin yhteensä noin 1600-1700 kilometriä, josta osa taitetaan junalla ja osa autolla. Kauhulla odottelen myös automatkaa, kun neljä likkaa ja neljä koiraa plus matkatavarat (ja kuski!) ängetään samaan farmariin muutamaksi tunniksi…

Kesäterkuin Mira ja Nuga.

Entry filed under: Muut.

Tokoilua

2 kommenttia Add your own

  • 1. Belgga  |  8 heinäkuun, 2008 9:25 pm

    Loistavaa työtä taas rimu 😀 *peukku*

  • 2. minerva +pitkulat  |  10 heinäkuun, 2008 4:57 pm

    Moi! Mäkin olen kyllä luonut blogin wordpressiin, en vaan ole käyttänyt. Just ton Vuodatuksen pelleilyn takia.

    No jaa, tossa ei ole kaikkea mitä Tiikerille on tullut opetettua, melko vähän se osaa. (huomio, se täyttää kohta vuoden :O)

    Nuorten sm-kisoihin ei päästä, kuulemma liian kaukana. Katinkontit, mutta jos en saa kyytiä niin sitten ei ole menemistä sinne.

    Juu, toki käy linkinvaihto, voin lisätä sut vaikka heti linkkilistaan.

    Onneksi en ilmoittautunut tolle suurleirille, koska meillä on 21.-15.7 Ristiinan leiri, ja 26.-27.7. tehotottis leiri Paimiossa. Ja jos mä olisin ollut kaks viikkoa putkeen leirillä niin koirat ei olis ainakaan mitenkään nuutuneita :–D

    Ai niin ja jotain ”piristystä” mun elämässä -osallistuttiin sysmän tokokisoihin! arvatkaa ketkä vetää nollan sieltä 😀 eikun oikeesti, mä varmaan kuolen siihen kehään seisaalleen nukahtaneen vasikkani kanssa.

    Hyvää kesää teille!

    t.minerva + pari pitkulanokkaista collie-eläintä.

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalenteri

heinäkuu 2008
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Most Recent Posts