OMISTAJA

Mira vammailee.Tervehdys täältä ruudun takaa!

Monelle on varmaan jo herännytkin kysymyksiä, että kukas siellä Nugan remmin päässä sitten oikein roikkuu. Nyt se selviää – olen Mira, Kesälahtelainen nuori ja aktiivinen koiraharrastaja. Peruskoulun kahdeksatta luokkaa lähden nyt syksyllä tahkoamaan, enemmän tai vähemmän suurella mielenkiinnolla.

Luonteenpiirteikseni takuulla useat mainitsisivat itsepäisyyden, suorasanaisuuden ja huumorintajun, jotka ovat aivan tosia. Vieraiden seurassa saatan olla joskus hiljainen, mutta tutut tietänevät, että tulee niitäkin hetkiä, jolloin minua ei meinaa hiljaiseksi saadakaan.

Harrastan pääasiassa koirailua (siitä enemmän lisää harrastukset-osiossa!), mutta myös kirjoittelen ja valokuvaan melko paljon. Kirjoitus on sinällään minulle hyvin tärkeää, ken tietää, vaikka joskus saisin kirjankin tekaistua. Kamerana minulla on Canon EOS 300D, johon on sitten olemassa 18-55/f 3.6-5.6 kittiobjektiivi. Kuvaan melko paljon, pääasiassa Nugaa, mutta jonkin verran myös luontoa.

Tulevaisuudesta on vaikea mennä sanomaan mitään, mutta lukion ainakin aion käydä. Sen jälkeen sitten jotain eläimellistä lähden opiskelemaan, kirjailijan ammattiakin voisi kenties harjoittaa.

Hyvää kesää kaikille!

Voikukkia.

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed